Dana 03.12.2017, na poziv Nick Talbota-direktora globalne organizacije za usvajanje standarda procjene (IVSC), održan je u Milanu sastanak sa liderima nacionalih organizacija procjeniteljske struke Evrope, kome je prisustvovao i doc. dr Slavko Rakočević-predsjednik Upravnog odbora KPCG.

Tokom sastanka razmatrana su pitanja u vezi izazova na primjeni IVS Standarda procjene širom Evrope, osvrt na dosadašnja iskustva učesnika sastanka u pogledu edukacije/sertifikacije u oblasti procjene biznisa kompanija, definisanje prioriteta u dijelu implementacije IVS Standarda sa posebnim osvrtom na procjenu biznisa kompanija.

Sastanku su, pored Nick Talbota-direktora globalne organizacije za usvajanje standarda procjene (IVSC) i predsjednika Upravnog odbora KPCG, prisustvovali i lideri nacionalnih procjeniteljskih asocijacija Italije, Francuske, Slovenije, Velike Britanije, Rumunije, Hrvatske, BiH, Kazahstana i Gruzije.

Tokom sastanka, predsjednik UO KPCG informisao je prisustne o uspješnim aktivnostima Komore tokom sprovođenja ciklusa edukacije/sertifikacije u oblasti procjena u kojima je do sada uključeno više od 80 članova.

 
 
 

© 2015  | Designed by IIA MONTENEGRO