Toronto, Kanada, 29. Novembar 2019.

 

 

Dana 29. novembra 2019. godine potpisan je Sporazum o saradnji između Komore procjenitelja Crne Gore (KPCG) i međunarodnog Udruženja Sertifikovanih Eksperata Procjene sa sjedištem u Kanadi (IACVS-International Association of Certified Valuation Specialists http://www.iacva.org/).

Svrha ovog sporazuma je razmjena iskustva i najboljih praksi kod sertifikacije procjenitelja, kroz organizovanje naprednih stručnih obuka te razmjenu uskustava u cilju potpune primjene međunarodnih standarda procjene.

IACVS je organizacija sa sjedištem u Torontu, sa predstavništvima u više od 55 zemalja svijeta, i pruža obuku i sertifikovanje stručnjaka i zainteresovanih strana primjenom terosijskih modela i praktičnih tehnika vrednovanja (često nazivanih „najboljim praksama u poslovnom vrednovanju“). IACVS je prepoznata kao organizacija koja izdaje ICVS - sertifikate za sticanje međunarodnog zvanja "Međunarodni ekspert procjene".

Sporazum o saradnji su potpisali Doc. dr Slavko Rakočević-predsjednik UO Komore Procjenitelja Crne Gore i Robert C. Brackett-Generalni Sekretar IACVS Udruženja Sertifikovanih Eksperata Procjene.

     
 

 
     
 

 

 


| Designed by Komora Procjenitelja Crne Gore