Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je KPCG, po prvi put u Crnoj Gori, uspješno organizovala edukativni progam iz oblasti procjene biznisa preduzeća u skladu sa međunarodnim IVS Standardima procjene. Edukativni program je organizovan kroz četvorodnevnu obuku, a uz podršku revizorskog društva HLB Mont Audit d.o.o. iz Podgorice (http://montaudit.me/), Univerziteta UDG i Privredne Komore Crne Gore.

Rukovodilac obuke je g-din Zvonimir Petrović, ASA, Ovlašćeni procjenitelj biznisa i kapitala. Regionalni je Direktor Sektora usluga procjena, nadležan za Srbiju, Crnu Goru, BiH - kod revizorske kompanije BDO Beograd. Međunarodno je sertifikovani procjenitelj od strane Udruženja sertifikovanih procjenitelja Amerike (ASA); Ovlašćeni je procjenitelj biznisa i kapitala ispred Komore procjenitelja Crne Gore.

Kandidati koji su prisustvovali obuci su, pored teorijskih znanja, imali priliku da se upoznaju sa praktičnom primjenom IVS standarda procjene, praktičnim primjerima izvještaja procjene vrijednosti biznisa, te fazama i postupcima njihove izrade.

Ostali zainteresovani, koji nijesu prisustvovali obuci a žele da se uključe u program edukacije i sertifikacije iz ove oblasti (ili evenutalno žele samo uvid u video predavanja i materijale sa obuke), to mogu učiniti putem napredne DLS aplikacije Komore Procjenitelja CG (Distance Learning System).

Više informacija o prijavljivanju za edukaciju/sertifikaciju procjenitelja možete dobiti putem telefona: +382 69 585 005; +382 20 656 203 ili putem maila info@komoraprocjenitelja.me

 
 
 

© 2015  | Designed by IIA MONTENEGRO